Whiteboardok, interaktív táblák

Whiteboardok, interaktív táblák

Irodai és prezentációs whiteboard,
interaktív tábláki3WHITEBOARD táblaAz i3WHITEBOARD whiteboard tábla tartós kerámia-acélbevonattal készült. A nedves és száraz törlési markerekkel is írhat – ezt nevezzük dual writing-nak. A felület tökéletesen használható vetítővászonként is, mivel csökkenti a természetes fényvisszaverődést és nem hagy semmilyen jelet a törlést követően.

 


i3ADD-ON Szárnyas whiteboard táblaAz i3ADD-ON két zsanéros szárnyat ad hozzá minden whiteboard táblához, hogy még több írásra vagy vizuális tartalommegjelenítésre biztosítson helyet. Zárhatja az oldalsó paneleket, hogy elrejtse az információt vagy megvédje a táblát. A felület fehér zománcozott acélból készül, ami mágneses és könnyen törölhető.

 

i3BOARD interaktív táblaDual writing funkciós, 20 érintési ponttal rendelkező interaktív kijelző, mely a V-Sense technológiának köszönhetően még a táblakeretnél is érzékelő szenzorokkal rendelkezik. Használja ki az i3BOARD geometriai mérőeszközeit, szögmérőjét, vonalzóját és kombinálja a hagyományos mérési eszközöket a digitális technológiával!

I3 interaktív tábláinkhoz ajánlott szoftverek:i3ALLSYNC wireless prezentációs appIndítsa el a prezentációt és ne pazarolja az idejét a megfelelő kábelek, meghajtók és felbontási lehetőségek keresgélésére! Ossza meg egy appal a tartalmát wireless segítségével bármilyen eszközről és vezérelje a laptopját távirányító nélkül a távolból is!

 


i3LENS mobil scanner appFotózzon le bármit a mobiljával, adjon a képhez tageket, címkéket, kulccszavakat, melyek alapján bármikor könnyen megtalálja a keresett fotót! Szinkronizálja a whiteboarddal és az iLEARNHUB szoftver automatikusan tárolja a képet a személyes mappájában. Ahogyan minden iLEARNHUB tartalom, bármikor egy pillanat alatt megosztható másokkal – anélkül, hogy regisztrációra vagy letöltésre lenne szükség.

 


i3NOTES whiteboard szoftverA szoftver tökéletesen kompatibilis az MS Exchange-dzsel: egyszerű az időpontok, találkozók szervezése, megosztása anélkül, hogy egyesével kellene a résztvevőknek emailt küldeni. Az i3 Technologies i3LEARNHUB és i3LEARNMEETHINGHUB szoftverébe integrálva, felhőalapú megoldást jelent az egyszerű és azonnali screenshotok, feljegyzések megosztására. Mivel az i3NOTES beépített levelezőrendszert tartalmaz, semmilyen telepítésre, konfigurációra vagy hosszas tanulási időre sincs szükség a használatához.

 


i3ANNOTATE annotációs szoftverSzéljegyzetek, kivonatok, annotációk készítésére alkalmas szoftver, rendkívül egyszerű kezelőfelülettel. Az i3LEARNHUB és az i3CAMPFIRE szoftverekkel, a felhőben összekapcsolva azonnali, már széljegyzetekkel ellátott screenshotok küldése is könnyedén megvalósítható.

 


i3CAMPFIRE kollaboratív meeting platform szoftverKapcsolódjon a felhőalapú szoftverhez bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről! A szoftver olyan online meeting platform, ahová bárhogyan becsatlakozhat, elérheti és láthatja a whiteboard tartalmát, az i3CAMPFIRE szoftver valamennyi templatejét, grafikon-, táblázat-, és szimbólumkönyvtárát, valamint sticky notes-okat helyezhet el a legkülönfélébb színekben. Minden böngészőből elérhető, semmilyen extra szaktudást vagy telepítést nem igényel a használata.

 


i3LEARNHUB kollaboratív oktatási platform szoftverPlug&Play-elven működő eszköz, ami bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérhető. Lényege, hogy bárhol, bármilyen ötletet lát-legyen az egy videó, egy böngészőben megjelenő tartalom vagy egy mobiltelefonon, tableten felbukkanó hír, egyszerűen hozzárendelheti az oktatása, tréningjei során felhasznált tananyagaihoz. Használata semmilyen szaktudást nem igényel, tartalmaz digitális matematikai mérőeszközöket és számtalan előkészített leckesablont. Elsősorban oktatási intézményeknek, nyelviskoláknak és magániskoláknak ajánljuk az iMO-LEARN interaktív oktatási termékekkel összekapcsolva.

 

Tetszik a termék? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!