Interaktív oktatás

Interaktív oktatás

Interaktív oktatási eszköz

 

 

iMO-LEARN – interaktív oktatási eszközAz iMO-LEARN egy kocka, amely analóg és dinamikus verzióban is használható. Célja, hogy ha már az osztályteremben ülni kell, akkor az ülés biztosítson egészséges tartást a gyerekeknek, illetve hogy a tanulás kreatívabb, érdekesebb folyamattá váljon, melybe örömmel csatlakoznak be a kicsik.Az iMO-LEARN újdonsága az ergonomikus ülőfelület és a különböző tanulási stílusok kombinációja. Az aktív tanulás közben a tananyag sokkal jobban rögzül, ráadásul maga a tanulás folyamata is érdekes, szórakoztató a diákok számára. A kocka önmagában, analóg verzióban az egészségesebb tartáson túl egyetlen óriás kockajáték. A feladatok rengetek formában kombinálhatóak, a kockák dobálhatóak, a gyerekek és a felnőttek bátran ugrálhatnak rajta, feladat lehet pl. hogy aki szerint az „A”-válasz a jó, az minden első, aki szerint a „B-válasz” a jó, az minden második kockára ugorjon rá. A termék mellé elérhető egy több mint 100 feladatból álló „activity”-útmutató, melyből ihletet meríthet, milyen analóg feladatokkal ösztönözheti diákjait. Szintén elérhető egy 40 gyakorlatot bemutató „building”-activity, amivel fejlesztheti a gyerekek térbeli orientációját és a csapatmunka iránti készségeiket. Ha a termékre ragasztja a mellékelt matricákat, akkor óriás dobókockává is alakíthatja.Csatlakoztassa az iMO-LEARN-öt az i3LEARNHUB alkalmazásban elérhető activity builderhez, így interaktív leckesorokat, feladatokat hozhat létre. Fejlessze interaktív módon a gyerekek szókincsét, betűzési és kognitív készségeit játékos módon.

Ha az iMO LEARN-öt interaktív módon használja, akkor nincs más teendője, mint a kockába tenni a mellékelt, szoftvert tartalmazó kisebb téglákat. Közvetlenül kapcsolódhat az iMO-LEARN szoftverhez, ami teljesen átalakítja a fogalmainkat az oktatásról és az osztályteremről. A kivetítőn megjelenő feladatok megválaszolásához a gyerekek rázhatják, dobhatják a kockákat, billeghetnek rajtuk, rájuk ugrálhatnak – attól függően, hogy melyik mozgáshoz van rendelve a helyes válasz. Oktatóként azonnal láthatja a képernyőn, melyik diák válaszolt helyesen és ki az, aki esetleg tévesztett.Ajánlott kiegészítők:

iMO LEARNHUB szoftverPlug&Play-elven működő eszköz, ami bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérhető. Lényege, hogy bárhol, bármilyen ötletet lát-legyen az egy videó, egy böngészőben megjelenő tartalom vagy egy mobiltelefonon, tableten felbukkanó hír, egyszerűen hozzárendelheti az oktatása, tréningjei során felhasznált tananyagaihoz. Használata semmilyen szaktudást nem igényel, tartalmaz digitális matematikai mérőeszközöket és számtalan előkészített leckesablont. Elsősorban oktatási intézményeknek, nyelviskoláknak és magániskoláknak ajánljuk az iMO-LEARN interaktív oktatási termékekkel összekapcsolva.

Tetszik a termék? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!