Egyéb tárgyalótechnikai eszközök

Egyéb tárgyalótechnikai eszközök

Tárgyalótechnikai eszközök


i3COMPUTERAz i3COMPUTER OPS egy kompakt miniszámítógép, aminek nincsenek kábelei, mégis zökkenőmentesen csatlakoztatható a kijelzőhöz. A kijelző automatikusan bekapcsol és kikapcsol, így nincs szükség külön-külön kapcsolásra. A termék tökéletes kiegészítője az i3TOUCH Premium érintőképernyőnek. Többféle processzorral érhető el-a különféle munkamódszereknek megfelelően. Az i3COMPUTER kiváló minőségű és rendkívül stabil, ideális a különböző alkalmazásokhoz.i3SPEAKERS-Külső hangszórókKeltse életre videóit és interaktív eszközeit!

A hangszórók közvetlenül csatlakoztathatók audio forrásokhoz, például CD-lejátszókhoz, DVD-lejátszókhoz, laptopokhoz, MP3-lejátszókhoz vagy mobiltelefonokhoz. A felhasználó beállíthatja a magas és mély hangok hangerejének és kiegyenlítésének szintjét. A hangszórók teljes védelmet biztosítanak a külső eszközök által okozott interferenciák ellen, és a minimálisra csökkenti a külső hangot és a zajt. A hangszórók tökéletesen működnek az i3BOARD, i3PROJECTOR és i3COMPUTER készülékekkel.

* Megjegyzés: csak 220-240 V-os verzióban érhető el.PEERAIR™ WIRELESS HD Multimedia SystemA wireless adattovábbítás soha nem volt egyszerűbb. Plug&Play, zéró késleltetés, 1080p FullHD és valamennyi 3D-s tartalom zökkenőmentes továbbítása. Kábelek nélkül, akár 300m távolságból is zökkenőmentes játék, TV-nézés más-más szobákból.

Az egyetlen olyan rendszer, amely lehetővé teszi a wifi kapcsolat bővítését úgy, hogy további HDMI-forrásokat adhat vezeték nélkül egyetlen HDTV-hez, egy rendelkezésre álló adóegységgel.
Saját hálózaton működik, így nem zavar más hálózatokat és nincs interferencia. Akár 2 HDMI-eszközhöz is csatlakoztatható, pl.Blu-ray™-hez, set top boxhoz vagy játékkonzolhoz.


i3PROJECTOR lampInteraktív toll vagy ujj-érintéses variációban érhető el – így közvetlenül, érintéssel vezérelheti prezentációját. A toll-érintéses verzió két interaktív tollat tartalmaz, melyekkel szerkesztheti, menedzselheti a prezentációt. Az ujj-érintéses verzió 10-pontos érintőképernyővel készül. Az Ultra-short-throw i3PROJECTOR közvetlenül a vetítési képernyő fölé szerelhető, így kiküszöböli a zavaró árnyékokat és a bosszantó fényt. A kivetítő távirányítóval ugyanarról a hálózatról ki- és bekapcsolható, akár a szomszédos szobákból is irányítható.i3PROJECTOR laser – lézerprojektorA lézerprojektor interaktív és nem interaktív variációkban rendelhető. Kombinálja a lézerprojektort whiteboarddal vagy vetítse ki a tartalmat vele egyszerűen a falra! Interaktív toll vagy ujj-érintéses verziókban is elérhető. A lézerfényforrás rendkívül hosszú élettartamú, működési ideje 20.000 óra a képminőség romlása nélkül. Nem kell többé cserélgetni a lámpát, ami költséghatékony működtetést jelent a felhasználó részére. A lézeregység egy zárt porálló házban került elhelyezésre, ez gondoskodik az élettartam hosszáról és biztosítja, hogy a fényerő 20.000 óra után is stabil maradjon.i3LIGHTHOUSE – interaktív projektor talajra történő vetítéshezA lézerprojektor számítógép segítségével vetíti a tartalmat a földre, így kézzel foghatóvá válik az információ átadása – főként a gyermekek számára, akik imádnak négykézláb mászkálni a földön. Ideális oktatási intézményeknek, kreatív oktatási eszköz magániskoláknak, nyelvi óvodáknak. Lehetőség van saját appok keresésére, de a beépített WordWall és Activity Builder szoftver anyagait is felhasználhatja, hogy minél egyedibb, személyre szabottabb legyen a tananyag. A számítógép és a projektor egy kis 4-görgős fémszekrénybe van elhelyezve, így megjelenése egyszerre kompakt és mobil. Könnyedén átgurítható a teremben, semmilyen kalibrálásra vagy beállításra nincs szükség.i3SYNC Touch – Wireless prezentációs screenshare eszközAz i3SYNC Touch lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy egy gombnyomással megoszthassák a tartalmat egy központi képernyőn. Plug&play: csatlakoztatás után semmilyen szoftver letöltésére, futtatására nincs szükség!
Az eszköz kompatibilis minden olyan eszközzel, amely HDMI csatlakozással rendelkezik. Csatlakoztassa a vezeték nélküli adót és a vevőegységet, és készen is áll az azonnali megosztásra. Az i3SYNC vezeték nélküli érintőalkalmazással vezérelheti a készüléket a prezentációs képernyőn (és fordítva). Gyorsan böngészhet a prezentációs diák között. Csak jelölje meg az egyes részeket a prezentációban, vagy nyisson meg könnyedén más alkalmazásokat! Hagyja, hogy mindenki a saját szobájából ossza meg saját tartalmát: csatlakoztasson több adót egy i3SYNC vevőhöz, és egyszerűen váltson át a különböző bemutatók között egyetlen kattintással. OS független. Kompatibilis a Windows, Mac, Android és Linux rendszerekkel.


Watch the How To Video

i3SYNC Pro – Wireless prezentációs screenshare eszközMég több lehetőség: Több prezentáló: Akár 256 adót csatlakoztathat egy vevőhöz! Az i3SYNC Pro lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy egy gombnyomással megoszthassák a tartalmat egy központi képernyőn. Plug&play: csatlakoztatás után semmilyen szoftver letöltésére, futtatására nincs szükség!
Az eszköz kompatibilis minden olyan eszközzel, amely HDMI csatlakozással rendelkezik. Csatlakoztassa a vezeték nélküli adót és a vevőegységet, és készen is áll az azonnali megosztásra. Az i3SYNC vezeték nélküli érintőalkalmazással vezérelheti a készüléket a prezentációs képernyőn (és fordítva). Gyorsan böngészhet a prezentációs diák között. Csak jelölje meg az egyes részeket a prezentációban, vagy nyisson meg könnyedén más alkalmazásokat! Hagyja, hogy mindenki a saját szobájából ossza meg saját tartalmát: csatlakoztasson több adót egy i3SYNC vevőhöz, és egyszerűen váltson át a különböző bemutatók között egyetlen kattintással. OS független. Kompatibilis a Windows, Mac, Android és Linux rendszerekkel.i3CHARGE STATION – kompakt töltő az i3SYNC termékekhezAz i3Charge Station nem csupán az i3SYNC termékek töltését teszi lehetővé. Tartozéka egy elegáns tálca, melyen a kábeleket vagy más tartozékokat tárolhat, így íróasztala mindig tiszta és rendezett.i3ALLSYNC hardver jeladó-azonnali képernyőmegosztás letöltendő szoftver nélkülOssza meg tartalmát wifin keresztül bármilyen eszközről! Az új i3ALLSYNC HDMI jeladó lehetővé teszi, hogy azonnal, mindenféle szoftver telepítése nélkül mások számára is láthatóvá tegye a képernyőjét. Csupán az i3ALLSYNC wireless pezentációs appot kell kiválasztani a kijelzőn, ami az i3TOUCH P11, E10r és i3HUDDLE termékekbe már integrálva van. Az i3ALLSYNC HDMI adó OS-független, ezért csak a jeladót kell a laptophoz csatlakoztatnia, és egy gomb megnyomásával elkezdheti megosztani a képernyőt. Egyszerű, gyors és mindenki számára használható!

Tetszik a termék? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Leírás szöveg teszt