Digitális Flipchart

Digitális Flipchart

Flipchart

 

i3SIXTY- 360 fokban fordítható mobil digitális flipchartAz i3SIXTY bármely területet egyetlen modern, könnyen használható, együttműködésen alapuló munkaterületté alakít át.
Forgassa el a képernyőt 360fokban, hogy elférjenek a különböző típusú tartalmak, ötletek és hozzon létre teljesen egyedi megtekintési élményt! Stabil kerekek, mobil kijelző – ami a legtermészetesebb tapintási élményt adja. Integrált böngésző, videokonferencia lehetőség, wireless prezentáció és whiteboarding.

 

i3SNAP digitális flipchartIdőt takaríthat meg, amikor a legjobban szüksége van rá – a meeting végén! Az integrált naptár azonnal listát készít a találkozó összes résztvevőjéről telefonjának címlistája alapján, így nem kell kockáztatnia azt, hogy elfelejti később minden érintett hozzáadását. Egyszerű jegyzetkészítés: Nincs szükség új technológia elsajátítására. Csak csinálja, ahogyan eddig is! Sétáljon a flipcharthoz, és kezdje el jegyzetelését! Csatoljon a whiteboardhoz sticky notes-okat vagy hangulatjeleket! Ne hagyja, hogy a technológia korlátozza a munkafolyamatot! Ne pazarolja az időt a kézírásos jegyzetek másolásával vagy lefotózásával és továbbításával. Csak használja az i3SNAP alkalmazást a jegyzetek rögzítésére és azonnali megosztására az összes érdekelt fél felé, bárhol is legyenek a világon! Az alkalmazás automatikusan javítja a rögzített kép olvashatóságát. Így azonnal megoszthatja azt a menedzsmenttel. Nincs szükség további szerkesztésre.

TETSZIK A TERMÉK? KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!