4K-s videokonferencia eszközök

4K-s videokonferencia eszközök

Videókonferencia eszközök

 

i3TOUCH P-Series – interaktív kapacitív képernyő

 

Elegáns, vékony design beépített Android platformmal kombinálva: Böngésszen a neten, használja a PDF-fileokat vagy az MS Office alkalmazásait! A képernyő a brainstormingot is támogatja: a beépített i3NOTES whiteboard szoftverrel egyszerűen és könnyen jegyzetelhet, jegyzeteit pedig akár rögtön meg is oszthatja másokkal külön eszköz használata nélkül. A képernyőn elhelyezett Home gombbal bármikor visszatérhet a kezdőképenyőre, kedvenc alkalmazásaihoz és a számos bemeneti lehetőség kiválasztásához (HDMI1, HDMI2, HDMI3, DP, VGA, PC). A képernyő baloldalán felfelé vagy lefelé húzhatja az ikonokat tetszés szerint. Egyetlen mozdulat – és máris szabályozhatja a fényerőt. Az i3Touch P egy önálló termék beépített whiteboard szoftverrel és böngészővel. Ha az i3Touch P-series képernyőt a laptop képernyő kiterjesztéseként használja, akkor valamennyi Office-alkalmazást használhatja. Az érintőfunkció rendkívül érzékeny, interaktív tollal vagy az ujjaival is rajzolhat és törölhet egyetlen tenyérmozdulattal az ábrából. Válassza ki a tökéletest a számos szín, vonalvastagság és stíluselem közül az i3NOTES menüjéből! Ha szeretné menteni a tartalmat, többféle lehetőség közül választhat: exportálhatja és e-mailben ki is küldheti PDF-formátumban, exportálhatja az i3-Cloudba, egyszerűen lementheti a gépére, befotózhatja a QR-kódot a képernyőről, ami automatikusan PDF-be konvertálja át és jeleníti meg az anyagot a mobilján, vagy közvetlenül USB-stickre is menthet.

Automatikusan kapcsolódhat az i3ALLSYNC szoftverhez 3 egyszerű lépésben, ami nem más, mint egy speciális prezentációs applikáció. Csak töltse le az appot egy QR-kód segítségével, kapcsolódjon az i3ALLSNYC-rendszerhez, majd üsse be a képernyőn megjelenő kódot! Nyissa meg az applikációt, üsse be a kódot és máris hozzáférhet a teljes adatbázishoz! Ezen a ponton választhat: a képernyőn és a laptopon is megjelenjenek az információk vagy csak az egyik eszközön. Az i3ALLSYNC prezentációs felülete számos templatet, grafikont, illusztrációt kínál szabad felhasználásra. Akár mobiljáról is kapcsolódhat a szoftverhez, ha Önnek úgy kényelmesebb. 64 felhasználó kapcsolódhat egyszerre az Ön által tartott prezentációhoz egyszerűen egy IP-cím megadásával. Természetesen folyamatosan lehetősége van kijelölések, kiemelések és a whiteboard-funkciók használatára.

 

i3TOUCH E-series – költséghatékony 4K-s interaktív képernyőAz interaktív képernyő ideális oktatási intézményekbe, vagy bármely más olyan multinacionális környezetbe, ahol az oktatás és a tréning a mindennapok szerves része. Miért ne lehetne a tanulás szórakoztató, kreatív? A résztvevők – akár diákok, akár kollégák – egyszerre dolgozhatnak a multitouch felületen. Közben a tartalom a legjobb minőségben jelenik meg, és életre kell a száraz tanulnivaló! Az i3LEARNHUB díjazott online oktatási platformjával elősegíti a XXI. századi készségek fejlesztését az elérhető vizuális leckék széles skálájával. Az i3TOUCH E-Series segíti, hogy diákja, munkatársai még jobban élvezzék az elsőre száraznak tűnő értekezleteket és órákat, még nagyobb lelkesedést és figyelmet kiváltva a résztvevőkből. Lehetővé teszi több felhasználó számára, hogy valós időben oszthassák meg egymással megjegyzéseiket, ötleteiket a kijelzőn. Egyszerűen szervezhet online meetingeket, melyek ma már az üzleti munkafolyamat alapvető részét képezik.

Az i3TOUCH E-Series termékkel egyszerű és zökkenőmentes a távoli csapatokkal és kollégákkal való megbeszélés: hibátlanul működik minden UC platform és videokonferencia eszközzel. Egyszerű a jegyzetelés és a sticky notes-ok elhelyezése a képernyőn az integrált i3NOTES whiteboard szoftverrel – a megjegyzésekkel együtt rögtön megoszthatja a tartalmat más eszköz használata nélkül. Bármilyen képhez, weboldalhoz vagy applikációhoz készíthet széljegyzeteket a beépített annotációs lehetőség segítségével. A wireless prezentáció sem volt még egyszerűbb: használja az i3ALLSYNC tükrözéses alkalmazást a képernyő azonnal megosztására a kijelzőn! A V-Sense technológiával készült 20 érintőpontos felület tökéletes tartalommegjelenésről gondoskodik még az erős, tűző fényben is. Az Android operációs rendszer beépített alkalmazásokat tartalmaz, például webböngészőt, fájlkezelőt és dokumentumszerkesztőt. Böngésszen az interneten, és nyissa meg az MS Office vagy PDF fájlokat számítógép nélkül! Büszkék vagyunk arra, hogy akár 8 éves garanciát is tudunk kínálni a termékünkre!

 

i3TOUCH V-Series – Belépő-szintű interaktív képernyőAz i3TOUCH V-sorozata a tökéletes érintőképernyő, ha szeretne elkezdeni interaktív munkamenetekkel dolgozni úgy, hogy túlzottan megterhelné a pénztárcáját vagy egyszerűbb technológiai ismereteket igénylő eszközzel szeretne dolgozni. Intuitív interface: rendelkezik minden alapvető meeting-funkcióval, ugyanakkor biztonságos kezelési lehetőséget jelent a fejlett multitouch eszközöknél és a whiteboardingnál. Egyszerű a jegyzetelés és a sticky notes-ok elhelyezése a képernyőn az integrált i3NOTES whiteboard szoftverrel – a megjegyzésekkel együtt rögtön megoszthatja a tartalmat más eszköz használata nélkül. A V-Sense technológiával készült 20 érintőpontos felület tökéletes tartalommegjelenésről gondoskodik még az erős, tűző fényben is. Az Android operációs rendszer beépített alkalmazásokat tartalmaz, például webböngészőt, fájlkezelőt és dokumentumszerkesztőt. Böngésszen az interneten, és nyissa meg az MS Office vagy PDF fájlokat számítógép nélkül!


i3HUDDLE 4K-s érintőképernyő – Flexibilis tárgyalótermi megoldásAz i3HUDDLE kombinálja a videokonferenciát, a whiteboardingot, a wireless prezentációt és a közös online együttműködést a távoli, más országokban lévő kollégákkal. A kezdőképernyőt úgy tervezték, hogy mindig könnyen hozzáférhetőek legyenek a legfontosabb komponensek. Ilyen a videkonoferencia ikon, mellyel azonnal kapcsolódhat a BusinessSkype vagy a Zoom alkalmazásokhoz – de természetesen bármely más, Ön által preferált videokonferencia alkalmazást elhelyezhet az eszközön. A második fő alkotóelem a whiteboarding, melyet az i3NOTES+ szoftver tesz teljessé. Amint megnyitja, máris elkezdheti az írást. Természetesen bármikor változtathat a színeken, sticky notes-eket adhat hozzá a whiteboarding folyamathoz. A meeting végén nincs más teendője mint elmenteni a dokumentumot: csak kattintson a mentés ikonra – azonnal elküldheti egy e-mail csatolmányként magának vagy munkatársainak, de megteheti ezt egy egyszerű QR-kód segítségével is, mint ahogyan elmentheti közvetlenül egy USB-stickre is. Mentés után csak a „Home” gombra kell kattintania és visszatér a kezdőképernyőre. A harmadik fő elem a wireless prezentáció, ahol sokszor jelent gondot, hogy mindenki más eszközzel próbál csatlakozni a képernyőhöz. Az i3HUDDLE-höz vagy egy HDMI-kábellel, vagy wireless-en keresztül csatlakozhat. Mindkét esetben megoszthatja és kiterjesztheti egymással a képernyőket. Egyszerre négy eszközhöz csatlakozhat. Kompatibilis MAC-kel, Androiddal, iOS-szel és Windows-szal. Ha végzett a prezentációval, csak kattintson a „Home” gombra a kezdőképernyőre való visszatéréshez. A negyedik komponens a „Co-Create”, ami főként nagyvállalatokon belül elterjedt alkalmazás. Az i3CAMPFIRE szoftverrel virtuális tárgyalótermeket nyithat és közösen dolgozhat a távoli munkatársaival ugyanazon a dokumentumon.
A kijelző kapacitív technológiával készült: a természetes tapintás érzetét adja stílusos, elegáns kialakítással. Az aktív toll automatikusan aktiválja az írás funkciót az i3NOTES+, i3CAMPFIRE szoftverekben és a Windows tintával támogatott alkalmazásoknál, mint például a Microsoft Office 365. “All-in-one” meeting megoldás tökéletesen integrált Windows10 Pro-val. Egyszerű jegyzetkészítés: az i3NOTES szoftverrel azonnal megjegyzéseket készíthet, melyeket külön eszköz használata nélkül, azonnal megoszthat kollégáival! A “Home” gomb megnyomásával pedig bármikor azonnal a kezdőképernyőre ugorhat.

TETSZIK A TERMÉK? KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!